Det var en gång

Ett företag som hette Airbnb. Det var ett win/win-upplägg som jag bestämde mig för att ge mig in i sommaren 2015. Då gick det att tjäna en bra hacka samtidigt som huset annars skulle ha stått tomt. Å på detta så fick i mitt fall främst supertrevliga europeer prova på ett svenskt Sunt Hus.

Det var verkligen superkul att ha dessa utländska, och betalande gäster uppleva Vikingshill med solnedgångar, skogsstigar, båtpendling in till stan och balkonghäng. Efter tre år slutade jag dock, för nu har Airbnb utvecklats till ngn sorts hotellverksamhet, där de som kommer och hyr ens hem uppför sig som om en 5-stjärnig concierge ingår… Nope.

Men den här första sommaren så drog jag, Alice och min cykel på Frankrike-runt-äventyr.

Först genom Blekinge.

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Sen sträckkörning och sova likt en lussebulle i bilen. Vackert Hållbar Energiuppvaknande i Holland.

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Äntligen Frankrike <3

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Vackraste Bordeaux. Jag älskar den här kusten med passion. Kan inte få nog faktiskt.

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Å så är Frankrike perfekt för en stenhusfantast som jag.

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Sjukt kul krön. Små nakna djävlar 🙂 🙂 🙂

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Autobahn hem med lilla Alice.

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Ytterligare ett otroligt vackert uppvak efter en lussebullssömn i bilen.

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Mer Hållbarhet <3

roadtrip,cykeln & jag,bilen & jag,frankrike,bila i frankrike

Efter en månad runt Frankrike så inser jag att Sverige är minst lika vackert.

Å så komma hem till ett så omhändertaget och av gäster uppskattad Sverigesemester i bland annat mitt SundaHus 🙂

Airbnb

Airbnb

Airbnb

Airbnb