Det finns nog endel att säga med det här valet att bygga och inreda. Jag gillar det här äldre hotellrummet, det där man har ett handfat i sovrummet. Nu finns det ju inget sovrum… jag vet. Men det här tvättstället står mitt emellan en dusch -som är öppen mot det övriga-, toalett, och min sovalkov.

Det kom sig av två saker… jag vill inte ha några fuktskador i mitt badrum -eller hus för den delen-, och så såg jag ett jättesnyggt badrum i Residence.

Ja, det smet in en del av min klädförvaring här också. Många lager i tårtan. Och ytterligare återbrukad butiksinredning. Var ekiperingsskåpet kommer ifrån senast det var i en butik vet jag inte. Men jag köpte det av en kvinna i Roslagen. Hade det i min lilla stuga som jag bodde i på platsen innan jag byggde det här huset. Sen kapades det i två, och den andra halvan såldes till en person som var lika glad som jag.

Tvättställsbänken kommer ursprungligen från en lanthandel på västkusten. Sen blev den inredning i en bar i Uddevalla, innan den såldes till mig.

Sovrum,öppenplanlösning,tvättställ,hotellkänsla

Båda fotografierna är tagna av Lena Koller och stylade av Per Wennberg.