Addictive

Ja, det här altanlivet börjar ta form, och byggarandan likaså. Vilket som föder det andra är svårt att veta.

Spekulation… men jag tror alla som bygger hus drömmer om den perfekta -vad det nu är- uteplatsen. Min enda grej var att jag skulle kunna kliva ut från köket ut på altanen. Tro’t eller ej så är jag ju ingen genuin grilla eller dricka morgonkaffetjej. Men jag hade ju älskat att sitta vid köksbordet och titta ut över (den oskötta) trädgården, så att det skulle vara en altan på bygget var ju tämligen självklart.

Men att jag skulle älska att hänga på den lika mycket som att tända brasa under vintersäsongen var tämligen oväntat.

Innerskärgård

Det låter som ljug, men det är det inte. På sommaren så verkar det som om rätt mycket av regnet tagit slut längre in över stan.

finväder

Grannarna framför och jag är vid det här laget inte toppenbästisar, och behöver lite avskiljning mellan oss. Så vi skärmar på vardera sidan 🙂

Att vi de tre åren innan de flyttar kommit att bli normala grannar har sannolikt med våra avskärmningar och en katt att göra. Så pass faktiskt att jag galet oväntat tyckte att det var skittråkigt när de flyttade. Livet…

Mina sittmöbler behöver ett bord med pondus också.

bygga egna utemöbler

Det var så himla kul att bygga det här. Tungt, några svordomar utan att komma ihåg dem så klart så blev det himla mysigt till slut.

Åhhhh <3 <3 <3

Behöver ett grillbord också 🙂

bygga egna utemöbler

Det är lika bra att dokumentera min något udda ordning. För i skåpen -det som ska in i vill säga- ska det vara just… ordning. Att det ser ut som ett hellhole utanför… verkar inte bekomma mig särskilt mkt.

bygga egna utemöbler

Obligatorisk…

Avslutningsbild.

solnedgång,solnedgång i vikingshill