Eller Messi…

Jag och grannarna framför har ingen snygg historia. Tur de skaffade katt, även om nu lilla Tiger jagade bort alla andra grannars katter… vilket var lite tråkigt. Men Tiger/Messi blev trots strikta Pet Free house rules en mycket välkommen granne, trots att han kom från fel hushåll.

Så nyfiken, och med alldeles för mycket integritet så brukade han stå utanför min altandörr och titta in som att det bara fanns ett alternativ… nämligen… öppna. Jag fick för bövelen inte klappa, bara hålla fram handen så att han kunde nosa och se om jag var ren nog.

Sen trippade han in, och jag blev kär. Och frdsprocessen med Tigers ägare var igång. Så var det faktiskt. Tiger brukade sitta i min nedre trädgård, och jag hörde grannarna kalla in honom, vilket inte var ngt han tänkte gå på. Så jag fångade in honom, å så fattade grannfrun å jag att vi var nog inte så knäppa som vi uppfört oss innan Tigers ankomst.

I övrigt får inte en enda gäst ha med sig djur till mig, för att mina allergiska kompisar skall kunna vara här bekvämt. Men Tiger -som kallas Messi av sin egen familj- gr bara in på golvet och luktar på lite saker innan han drar igen. Och jag, jag sitter så klart bara och tittnjuter utan att röra mig, för då sticker han som en pil.

Om det ändå är en…

Så kan jag väl få dela med mig av den <3