Sitta fint

Ibland undrar jag var jag får min energi ifrån, den bara flödar in, tills den är helt slut.

Jag behövde utemöbler, och började surfa runt på Blocket för att leta bortskänkessoffor som legat ute läääänge. Å så ringde jag och tiggde till mig deras gamla soffdynor.

Sen när jag hittat tillräckligt många med samma mått så började jag att heroinsurfa Pintrest efter snygga massiva utemöbler. Å så började jag rita egna, och åkte till Fredells. Som vanligt… alltid Älskade Fredells.

Det blev inte en särskilt billig utemöbel, men förmodligen en tiondel i förhållande till om jag bett ett snickeri att bygga dem åt mig. Å nu är det en granne som köar på att få överta dem 🙂 Det känns som ett ganska så gott betyg.

bygga egna utemöbler

Penisförlängargrillen…

Den här lilla patetiska grillen… Ibland blåser det som attan på platsen. Då könns det väldigt symboliskt härligt att bo i stenhus. Även om det låter som att de ska blåsa vidare likt lilla Dumbo.

Den lilla grillen kpte jag veckan efter att jag fick tillträde till fastigheten, och jag var så stolt över att jag monterade allt utom gasen, för det fick pappa göra. Men… skälet till att jag köpte just den här penisförlängargrillen var att jag promt skulle ha en finare grill än mitt ex som dumpade mig. För han älskade sin grill, jag tror de  gjorde honom till mer av en man i sina egna ögon. Jo… jag vet att jag valde honom, och att han valde bort mig. Och att han inte ens vet att jag köpte en pråligare grill än han hade.

Nu har den iaf blåst av altanen, och jag tar det som en symbolhändelse för att grillen och exet skulle ut ur mitt liv. Så efter en försäkringsbolagsvända hamnade den hos Almqvistarna, a.k.a Mulle Meck. Å lika glad var jag för det.