Det var en gång en tävling

Där man skulle rita sitt drömkök för att vara med och tävla om vitvaror från Siemens för 50tkr. Klart jag skulle prova, trots att allt skulle bli handritat. Å så slog förkylningen DeLuxe (a.k.a mancold…) till tre dagar innan sista inskicksdatumet, och jag tänkte att jag skiter i den där tävlingen.

Men… 50 tkr är ändå… 50 tkr. Så jag satte igång att klippa, rita, klistra, mäta, sudda, rita mer, fota, printa ut, tejpa, kalkera och moodborad’a. Till slut kom jag helt enkelt längre, och bidraget hamnade i postlådan.

  1. Det var ju så klart superkul att vinna 🙂
  2. Det var ju så klart extra kul att vinna med en enig jury 🙂
  3. Och det var helt fantastiskt att vinna över en hel hoper caddade och sketchupbidrag med mitt blyerts och kalkerade/handritade och klipp och klistrade bidrag.

Juryns motivering
”Med en medveten miljöprofil i botten och en spännande vision om framtidens boende har Felicia skapat ett drömkök inte bara för sig, utan för oss allihop att inspireras av”

”Miljötänk och design tog hem priset i Siemens och Residence tävling.

Jusryn var helt enig närde sett Felicia Oreholms kreativa förslag i tävlingen om framtidens kök. Grattis säger vi till vitvaror i Siemens Modular-serie till ett värde av 50 000 kronor”

Felicia Oreholm+Residence,Felicia Oreholm,Felicia Oreholm+Sundahuset

 

modular Siemens,Siemens modular,Residence,Kökstävling,Drömkök

Markförlagd tilluft,hybridventtilation,filterfri ventilation,naturlig ventilation,Deltate,By Demand,Kök,kök öppen planlösning,Massugn

Återbruk,begagnad inredning,Kök,kök öppen planlösning,skafferi,Siemens,Siemens vitvaror,Drömkök-Siemens,Drömkök Residence,Kökstävling,Rita kök tävling Resindence,Rita kök tävling Siemens