28:e September 2016 För att jag älskar mitt jobb ännu mer

Idag kom vi till ett av mina favvomoment, Förebildsövningen...

Jag är en förebild när:

"-Jag får många att dra åt samma håll. Ex på fotbollsplanen"

"-Jag kan säga förlåt"

"-Jag lär barnen på jobbet att ett Nej är ett Nej"

Jag vet inte var den här övningen kom till mig, men jag älskar min påhittighet. Att jag vågar sladda till ibland. I den här klassen var det en tjej som blev jätteledsen av att göra det här. Hon kom till mig och nästan grät, och sa att hon behövde gå hem efter övningen. Nu låter jag hård, och det är jag också, hon behövde helt tydligt öva på att komma på något som hon var bra på, och säga det högt inför andra. Hon överlever, och fick möjligheten att gå utanför sin komfortzon. Det kan aldrig vara dåligt i ett sånt här sammanhang.

Kvällen avslutades med en backpromenad på hemlig ort, för bilfärden till backen är komplett ohållbar.