24 maj 2014 Tigga :)

Jag har infört arbetsplikt när Mikael nummer ett kommer och hälsar på, annars sitter vi bara och snackar till midnatt. Och av någon underlig anledning så missförstår vi varann hela tiden då vi diskuterar, och det uppstår liksom inte alls då vi satte fart med mina utefåtöljer. Mikael är bättre på sånt här tankearbete än jag. Men jag är bättre på annat. Retas till exempel. 

Här ligger en mindre del av mina Blocketfynd, samt dynor jag tiggt till mig från soffor som bortskänktes men som ingen ville ha iallafall. En liten strategi... att vänta ett tag tills de insett att ingen vill ha deras gamla loppiga soffa med kattklös, behöver lite kärlek, bara en fläck på ena armstödet osv. Då slår jag till och mailar det pinsamma tiggerimailet. Kompletterat med en ursäkt för att de inte ska bli såååå arga på mig. Ibland funkar det, och andra gånger fungerar det inte. 

 

Just det... den vita soffan är ju också ett Blocketfynd. 1500 kronor, och alla inklusive jag älskar att sitta eller ligga i den. Värsta bästa film och hångelsoffan är den också Kiss