24 maj 2012

Systern flyttar...

Och det innebär att jag blir utan dusch.... om jag inte rappar på. Eller får hjälp. Vilket jag får. Nu är "bottenbaljan" tätad med folie och cementklister från LIP. Så det blir ingen kapillär uppsugning i mötet mellan vägg och golv. Jag skulle ha gjort denna balja med en typ av silikatbetong från Penetron, men det hela blev för meckigt för mig, så nu gick jag denna väg istället. Oavsett så är jag lika tacksam över penetrons och LIP's support i sammanhanget. Livet är fullt av kompromisser, och de kan vara nyttiga de med.

Nu har alla krukorna fått en varsin växt. Första året som odlare, och det känns helt fantastiskt

Just det, jag och Sven var och hämtade vedstubbar som skänktes bort i Nacka. En win-win skulle man kunna säga. Han som skänkte bort stubbarna skulle få betala 2000 kr för att få dem bortfraktade. En annons på älskade Blocket kostar 30...

Jag vet inte, men jag mår så otroligt bra av att klyva och bära ved. Det avlastar mitt sinne från det mesta. Som en skön löprunda i skogen, men med uppvärmningsenergi som bonus.