13 maj 2010

Blocket: Stuga bortskänkes

Jag trodde jag skull bryta ihop när stugan skulle rivas, har haft en fantastisk tid i den. Hoppas näste man/kvinna har lika stor glädje av den.

Nu ska huset flyttas till Enköping. Och alla mina möbler och neurotiskt insamlade saker förvaras i den blå containern. Klarar ju inte av att packa själv så mina kära vänner fick rycka ut och lalla runt mig för att det skulle gå vägen...

Är det här sorgligt eller skönt? Jag har älskat att bo här på de här 42 kvadratmeterna. En riktig frihetskänsla, och tanken har slagit mig mer än en gång... ska jag verkligen bygga hus, detta fungerar ju faktiskt ganska bra. Bortsett från min dröm om att bygga ett miljövänligare hus, och att jag var tvungen att gå ut i boden varje dag för att hämta något som INTE fick plats inne, men som jag ändå behövde. Lyxproblem...

Gregor, Ronny och Robban.

Känns skumt måste jag säga, att mitt hem kunde plockas ihop som om jag hade tältat i nästan tre år...

Sista väggen

Ett korthus kanske..?

Bjälklaget

Inte mycket kvar nu... mer än den där äckliga glasullen. Den äldre varianten där till och med fibrerna var cancerklassade. Som om formaldehyden inte räckte...